EL EN

Υπηρεσίες

Τομεις εξειδικευσης του γραφειου μας

Η Skoularikis Architect προσφέρει ένα εκτεταμένο εύρος Αρχιτεκτονικών και Κατασκευαστικών υπηρεσιών. Μέσα από τη συμβολή της έμπειρης και πλήρως καταρτισμένης ομάδας της, αλλά και των επιλεγμένων συνεργατών της, αναλαμβάνει την αρχιτεκτονική σχεδίαση κτιρίων και χώρων, την κατασκευή, την εσωτερική διακόσμηση, την ανακαίνιση και την ολοκληρωμένη ανακατασκευή.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικότητες, μέσα από την ποιότητα και την αρτιότητα, την εξατομικευμένη προσαρμογή, την απόλυτη συμβατότητα με την αισθητική και τις απαιτήσεις, αλλά και μέσα από την ικανότητα να αφουγκραζόμαστε, να προβλέπουμε και να αναπροσαρμόζουμε κάθε λεπτομέρεια στις ανάγκες του ανθρώπου που βρίσκεται στο επίκεντρο του κάθε project.

Ιδέα & Έμπνευση

Βλέπουμε κάθε έργο ξεχωριστά ώστε να σχεδιάσουμε ακριβός αυτό το οποίο ονειρευτήκατε! 

Κατασκευή

Μέσα απο ένα φάσμα εξειδικευμένων συνεργατών προφέρουμε υψηλές υπηρεσίες  

Αποτελεσματικότητα

Η επίβλεψη του έργου και η καινοτόμες υπηρεσίες, μας ξεχωρίζουν σε κάθε μας Project

Τι μας ξεχωρίζει

Εμπειρια, Καινοτομια
Συγχρονο & Μοντερνο Design.

Τέσσερεις βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας μας αποτελούν τη βάση κάθε έργου μας: Αποτελεσματικότητα, Αφοσίωση, Έμπνευση και Αξιοπιστία. Και είναι ακριβώς αυτή η φιλοσοφία μας που μας κάνει να εξισώνουμε κάθε διεθνή αναγνώριση και βράβευση με το αίσθημα της ικανοποίησης κάθε πελάτη μας, μέσα από το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μέσα από την εξειδίκευση, τη δημιουργικότητα και την επαγγελματική αντίληψης της ομάδας, οι παρεχόμενες αρχιτεκτονικές υπηρεσίες συνθέτουν όλα εκείνα τα δεδομένα που καθορίζουν την εξειδικευμένη ως προς τον χώρο και τις απαιτήσεις έρευνα, τη λειτουργική και αισθητική διαμόρφωση και την επιλογή των κατάλληλων υλικών. Και αυτό συμβαίνει, γιατί πίσω από την ποιότητα κάθε αρχιτεκτονικού μας σχεδίου δεν βρίσκεται απλώς και μόνο μία αυστηρή ανάλυση του σχεδιασμού, αλλά και η δυνατότητα να μεταφέρουμε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην υλοποίηση της κατασκευής και στην πρακτική χρήση του χώρου.

Έρευνα και Ανάλυση: Κάθε σημείο, κάθε γεωγραφική περιοχή, κάθε τοπίο έχουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις διαφορετικές προϋποθέσεις και τη δική τους ταυτότητα.

Επιλογή Υλικών και Αντίληψη: Η προεργασία και η σωστή αντίληψη των δεδομένων εξασφαλίζουν την τελειότητα.

Βελτιστοποίηση Παραμέτρων: Ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι ολοκληρωμένο μόνο όταν κάθε σημείο του διαθέτει και έναν ουσιαστικό αισθητικό ή λειτουργικό λόγο ύπαρξης.

Image
Image

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΤΙΡΙΟΥ

Η Skoularikis Architect επιστρατεύει τη γνώση, την εμπειρία και την προσωπική αφοσίωση για τη μεταφορά κάθε αρχιτεκτονικού σχεδίου στην υλική του πραγματικότητα.

 

Ανάλυση Σχεδίου Εφαρμογής: Από την επίβλεψη της πρώτης παρέμβασης στον χώρο και μέσα από κάθε στάδιο της κατασκευής αναλύουμε τις δυνατότητες του σχεδίου και εφαρμόζουμε τα βελτιστοποιημένα αποτελέσματα στην κατασκευή, με υλικά, παρεμβάσεις και ελέγχους στην πράξη.

Επιλογή Συνεργατών: Διασφαλίζουμε την ποιότητα του αποτελέσματος μέσα και από την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, που μπορούν να αντιληφθούν τις διαστάσεις του κάθε project, τις εξειδικευμένες απαιτήσεις της κατασκευής και την κοινή με τον πελάτη μας φιλοσοφία.

Επίβλεψη και Ανάπτυξη: Η οργάνωση και η παρακολούθηση του εργοταξίου, η επίβλεψη, καθώς και η ικανότητα επίλυσης τεχνικών προβλημάτων αποτελούν για εμάς μια ομαδική διαδικασία, πλήρως χαρτογραφημένη.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ &

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το Interior Design υπογραμμίζει και αναδεικνύει τις λειτουργικές και αισθητικές γραμμές κάθε χώρου. Στόχος μας είναι να ανανεώσουμε τις λειτουργικές ιδιότητες του χώρου και να αποδώσουμε νέα αισθητική, η οποία θα αναβαθμίσει την γενικότερη ποιότητα, την αξία και τα αισθητικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Εμπεριστατωμένη Μελέτη: Η αντίληψη και η ολοκληρωμένη μελέτη των χαρακτηριστικών ενός χώρου, από το αρχιτεκτονικό σχέδιο μέχρι και την υλοποίηση του, συνδυάζεται με την εξατομικευμένη αισθητική ταυτότητα των ανθρώπων που θα φιλοξενήσει.

Αναβάθμιση Ποιότητας Ζωής: Προσεγγίζουμε κάθε πρόκληση σχεδίασης εσωτερικού χώρου καθοδηγούμενοι από την ποικιλομορφία, τη συνεχή αναζήτηση και την αδιάκοπη αφοσίωσή μας στο στόχο να δημιουργούμε ένα χώρο ο οποίος θα προσφέρει στον ένοικό του την κορυφαία εμπειρία, που τον οδηγεί πρακτικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητάς του.

Προσωπικό Στυλ & Αισθητική Ταυτότητα: Ο ιδιωτικός ή ο επαγγελματικός χώρος, οι προσωπικές ή οι κοινωνικές παράμετροι, η αισθητική της γεωγραφικής ταυτότητας και η χρηστική ταυτότητα του κτιρίου αποτελούν τις ιδιαίτερες κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα αναπτυχθεί κάθε επέμβαση της εσωτερικής διακόσμησης και του λειτουργικού σχεδιασμού, μέσα από την πρωτοτυπία και την καινοτομία της ιδιαίτερης προσέγγισης.

Image
Image

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΚΤΙΡΙΟΥ

Η Skoularikis Architect αναλαμβάνει την ανακαίνιση, επισκευή, ενίσχυση ή και ολοκληρωμένη ανακατασκευή χώρων και κτΙρίων, δίνοντάς τους νέα προοπτική, μέσα από την ολοκληρωμένη μελέτη αντοχής και στατικότητας, την αντικειμενική ταυτοποίηση των σημείων που απαιτούν παρέμβαση, αλλά και μέσα από την συντήρηση, την ανάδειξη και την ανανέωση της σημαντικής ταυτότητάς τους.

Καταγραφή και Αξιολόγηση: Πρώτο βήμα της διαδικασίας αποτελεί η ολοκληρωμένη καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, αλλά κυρίως όλων εκείνων των σημείων όπου απαιτείται παρέμβαση καθώς και του συνόλου των χαρακτηριστικών και των επιταγών που προκύπτουν.

Δομική Μελέτη και Ανάλυση: Η στατικότητα και οι ενισχυτικές παρεμβάσεις σε ένα κτήριο απαιτούν την εξειδίκευση και την ολοκληρωμένη κατάρτιση και τεχνογνωσία της Skoularikis Architect και των κορυφαίων συνεργατών της, με στόχο κάθε κτήριο να πληροί τις επαυξημένες παραμέτρους ασφάλειας και αξιοπιστίας, αλλά και να ξεκλειδώνει τις δυνατότητες αναβάθμισής του.

Κατασκευή και Επίβλεψη: Επιβλέπουμε το σύνολο των εργασιών, ώστε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο στην ομαλή ροή, την ακρίβειά τους, αλλά και στην ποιότητα του αποτελέσματος, όπως αυτό έχει προδιαγραφεί από το στρατηγικό σχέδιο παρέμβασης.

Our Projects

Δειτε ορισμενα απο τα εργα μας

Image

Η φιλοσοφία της εταιρείας πίσω από τη δημιουργία και την κατασκευή παραμένει αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο και εξελίσσεται καθορίζοντας τη μοναδικότητα του αποτελέσματος.

Ethnikis Symfiliosis 76 34100,
Χαλκίδα
+30 697 451 8185
+30 22213 06989
info@sarchitect.gr

Τομείς εξειδίκευσης